Walk This Way lancerer sin tredje sæson med Aladdins nye eventyr

Walk This Way – et EU MEDIA-finansieret projekt for europæiske film, der bliver udgivet direkte på VOD – lancerer sin tredje sæson med et stort publikumshit. Aladdins nye eventyr udkommer på iTunes, Google Play of Microsofts platforme og har den franske berømte komisker Kev Adams i hovedrollen som en bersærk og genial Aladdin.

Et par tabere arbejder i et stormagasin som julemænd og planlægger at røve stedet efter lukketid. Da en gruppe børn dukker op og tigger om en historie, kaster Sam sig ud i en improviseret version af historien om Aladdin. Aladdins nye eventyr er en respektløst mainstream-genindspilning af klassikeren med masser af dans, hiphop, en sportsbil som flyvende tæppe og en vesir med virkelig dårlig ånde. Filmen er koproduceret og distribueret af Pathé Cinema i 2015, hvor den blev højt værdsat af publikum og solgte for op imod svimlende 30 millioner euro i Frankrig.

Dette års Walk This Way har film for enhver smag og tilbyder over 30 kvalitetstitler i fem samlinger: Film om uventet kærlighed (Nånting måste gå sönder, Kätilö, Zvizdan), Franske komedier (News From Planet Mars, Miss Sixty, Dyke Hard, En mand og hans ko, WiNWiN og Ikke min dag), Så er der krig (CirclesCome What MayWestStones for the Rampart og In the Crosswind), Dokumentarfilm (Ghostland : The View of the Ju'HoansiFalciani's Tax BombDemocracy, ResetThe Great DayGrazing the Sky og Future Baby) og Prisbelønnede dramaer (All of a SuddenYou´re Ugly TooMetalheadDaguerreotype and Saint Georges), plus Storfilm-titlen Aladdins nye eventyr

8. maj 2017

facebook

twitter

youtube