Edgar Maries Paris Countdown: En rejse ind i natteravnenes farefulde verden

Manuskriptforfatter Edgar Marie (A Gang Story, Braquo) står bag kameraet på Vengeance, en fransk-belgisk thriller med en spillelængde på 92 minutter. Han har samlet et hold skuespillere bestående af Olivier Marchal (Jo’s Boy), Jacque Gamblin (der i 2009 og 2011 blev nomineret til en César for Bedste Mandlige Hovedrolle for The First Day of the Rest of Your Life og The Names of Love), Carlo Brandt (Last Winter, 17 Girls), Reda Kateb (A Prophete, Coming Home) Anne Charrier og Laure Marsac

Instruktøren har skrevet manuskriptet til filmen, der handler om vennerne Milan og Victor. Sammen ejer de en natklub i Paris, og de har kendt hinanden hele deres liv, men har afbrudt kontakten. Da den farlige psykopat Serki vender hjem, hjemsøges de af fortiden. Da deres forretning var i frit fald, havde Milan og Victor indgået en aftale om at få Serki smidt i et mexicansk fængsel. Da han vender tilbage, vil han tage hævn. De to venner må stå sammen for at overleve natten og finde en løsning på deres problem. Men verden omkring dem har ændret sig. De føler sig afskåret fra virkeligheden. I løbet af natten går det op for dem, hvor fordærvet deres venskab er, og de må udrede de løgne, der forpester deres eksistens. Med trusler om hævntogt og død hængende over hovedet må Milan og Victor træffe en række beslutninger, der vil ændre deres liv og bringer dem på kant med deres værdier, familier og deres 30 år lange venskab.

Paris Countdown, der udkom i franske biografer i sommeren 2013, er tilgængelig på video-on-demand som en del af Mænd på kanten-kataloget fra 22 april i Spanien, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Finland og Ungarn.

27. april 2015, af Cineuropa

facebook

twitter

youtube