Silent Sonata

Silent Sonata

Originaltitel: Circus Fantasticus

Instruktion: Janez Burger

Medvirkende: Leon Lucev, Ravil Sultanov, Pauliina Räsänen

Genre: Drama

Tilgængelig i:US

iTunes

Google Play iTunes

Google Play iTunes

Google Play iTunes

Efter al tavsheden om efterkrigstiden forsvinder, går Stevo rundt der hvor krigen har sat sine tydlige spor. Han finder sit hus, ødelagt, men stadig intakt. Han er efterladt alene med sin søn og datter, efter at hans kone blev ramt af en granat. Idet det lader til, at det værste er overstået, kan de høre en forfærdelig spektakel i horisonten, der nærmer sig deres hus. Da køretøjet stopper foran deres hus, opdager de at det ikke er endnu et dræber fartøj, men i stedet en kørende vogn med navet ”Cirkus Fantastikus”, der kommer med en gruppe af bizarre, dog stadig menneskelige karakterer. Er det virkelig muligt at finde noget så smukt i dette landskab af efterkrigstid og død? Ved at forene det naturlige med magisk poesi, formår SILENT SONATA at løfte sløret for et helt nyt perspektiv på krig.

IMDB

see also:

Walk this Way: same directors, new films

The first article of our series dedicated to the recent film projects by the directors of Walk this Way

26. oktober 2015, by Cineuropa

En snak med Janez Burger, instruktør på Silent Sonata

“Så jeg sagde, “Hvis jeg skal lave en krigsfilm, skal den være blottet for dialog, for ord er løgne i krig, så dem har jeg ikke brug for”

12. oktober 2015, by Cineuropa

Silent Sonata: en stille sonate med krigsførelsens væsen som tema

Instruktør Janez Burger har sat sig for at skildre krig med en stilfærdig allegori, der synes at understrege, at forestillingen må fortsætte, ligesom livet går videre

5. oktober 2015, by Cineuropa

facebook

twitter

youtube