Beauty and the Beast

Beauty and the Beast

Originaltittel: La Belle et la Bête

Regi: Christophe Gans

Medvirkende: Vincent Cassel, Léa Seydoux, André Dussolier

Sjanger: Fantastic, Romance

Tilgjengelig i:US

Google Play iTunes

Google Play iTunes

Google Play iTunes

Google Play iTunes

1810. Etter å ha mistet sin formue på sjøen, blir en ruinert kjøpmann tvunget til å pensjonere seg på landsbygden sammen med sine seks døtre. Blant dem er Belle, hans yngste datter, som er full av liv og ynde. På en vanskelig reise oppdager Kjøpmannen et magisk rike, styrt av Udyret, som dømmer han til døden for å ha stjelt en rose. Belle, som klandrer seg selv for hennes familie`s fryktlige ulykke, bestemmer seg for å ofre sitt eget liv for å redde sin fars. Men, dete r ikke døden som venter Belle på Udyrets slott, men et særegent liv fylt av magi, glede og melankoli. Hver kveld spiser Belle og Udyret middag sammen. Litt etter litt blir de bedre kjent, og begynner og stole på hverandre, som to fremmede hvis alt konspirerer for å holde dem adskilt. Selv om Belle avviser alle hans framstøt, prøver hun å avdekke mysteriet rundt Udyret og hans rike. Om natten kommer fragmenter av Udyret`s fortid til henne i hennes drømmer. Fra den tragiske historien de forteller, oppdager hun at denne ville og ensomme skapningen var en gang en prins. Med kun mot og et åpent hjerte, triumferer Belle over fare. Hun lykkes med å frigjøre Udyret fra de onde forbannelsen, og oppdager ekte kjærlighet.

IMDB

see also:

Mathieu Kassovitz i 10 filmer

Et tilbakeblikk på karrieren til denne ukonvensjonelle skuespilleren og regissøren, som er å se i Mannen fra ingen sted fra 4. april.

1. april 2016, by Cineuropa

Like barn leker best – To adaptasjoner

Første del i avsløringen av hva som ligger bak inspirasjonen for adaptasjoner og nyinnspillinger av de to filmene i Walk This Way-katalogen: The Beauty and the Beast og The Monk.

1. november 2015, by Cineuropa

The Monk: En fortelling om dyd og fristelse

Vincent Cassel blir fristet av forbudt frukt i Dominik Molls The Monk, en adaptasjon av en gotisk novelle fra 1700-tallet. Filmen er tilgjengelig fra 30. september

6. oktober 2015, by Cineuropa

Léa Seydoux and Vincent Cassel, actors in Christophe Gans’ Beauty and the Beast

“A surprising, magnificent, outlandish, fantastic film”

6. mai 2015, by Cineuropa

Christophe Gans, Director (Beauty and the Beast)

“I wanted to revisit Belle and place her initiation process at the centre of the story”

5. april 2015, by Cineuropa