The Monk

The Monk

Originaltittel: Le Moine

Regi: Dominik Moll

Medvirkende: Vincent Cassel, Déborah François, Geraldine Chaplin

Sjanger: Drama, Mystery, Thriller

Tilgjengelig i:US

Google Play iTunes

Google Play iTunes

Google Play iTunes

Google Play iTunes

En Kapucinmunks uppgång och fall i 1600-talets Madrid. Ambrosio, övergiven som barn på trappan till ett kloster och uppfostrad i den strikt Kapucinoläran, har blivit den mest berömda predikanten i landet. Samtidigt som stora skaror från hela landet kommer för att lyssna på hans gripande predikningar, pyr avundsjukan bittert hos hans munkbröder. Övertygad om sin dygd och rättfärdighet tror broder Ambrosio att han är immun mot frestelse… Tills märkliga saker börja sätta skräck i klostret. Kan de ha ett samband med den oväntade ankomsten av Valerio, en novis som besitter den mirakulösa gåvan att kunna befria Ambrosio från plågsam huvudvärk och gömmer sitt vanställda ansikte under en mask?

IMDB

see also:

Mathieu Kassovitz i 10 filmer

Et tilbakeblikk på karrieren til denne ukonvensjonelle skuespilleren og regissøren, som er å se i Mannen fra ingen sted fra 4. april.

1. april 2016, by Cineuropa

Like barn leker best – To adaptasjoner

Første del i avsløringen av hva som ligger bak inspirasjonen for adaptasjoner og nyinnspillinger av de to filmene i Walk This Way-katalogen: The Beauty and the Beast og The Monk.

1. november 2015, by Cineuropa

Aldri tom for idéer – Hardtarbeidende regissører og nye prosjekter

Andre del av vår serie viet ferske filmer av Walk This Ways regissører

30. oktober 2015, by Cineuropa

The Monk: En fortelling om dyd og fristelse

Vincent Cassel blir fristet av forbudt frukt i Dominik Molls The Monk, en adaptasjon av en gotisk novelle fra 1700-tallet. Filmen er tilgjengelig fra 30. september

6. oktober 2015, by Cineuropa